divendres, 29 de juliol del 2011

Estrenar peus de gat

Fa pocs dies es va celebrar a Friedrichshafen la major fira de material de muntanya del món: OutDoor. Els malalts dels material segur que ja han “surfejat” per la xarxa per conèixer algunes de les novetats que es van presentar.
En el camp de l’escalada vàries marques van donar a conèixer els nous models de peu de gat que comercialitzaran la propera temporada.
Tant si us agrada canviar de marca o model cada poc temps, com si esteu pensant en fer-li el salt al vostres peus favorits us agradarà l’article que publica UKC.
En un extens reportatge compilen les novetats de les marques Five Ten, Boreal, La Sportiva, Evolv, Edelrid, Red Chili i Scarpa. Fixant-se principalment en els models tope de gama, criden l’atenció la nova goma ultra adherent de Boreal –Zenith-, una edició limitada dels clàssics Mythos o els Shaman, dissenyats per Chris Sharma.
El reportatge inclou vídeos amb figures com Yuji Hirayama o Stefan Glowacz explicant les mil meravelles d’algun dels models.
Una ajuda més si no acabeu de decidir-vos en la vostra propera compra. Jo de moment segueixo fidel a Tenaya (a veure quan renoven la plana web!), encara que mai se sap…

Fidelitat...

En aquest vídeo Matt Segal i Chris Sharma expliquen les característiques tècniques dels nous Evolv Shaman...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada