divendres, 24 de febrer del 2012

Arbolí. Racó de l'Emmanuelle. El plus de Número màgic

Al Racó de l’Emmanuelle, Arbolí, no trobarem una gran concentració de vies, ni molta diversitat de graus, però per mi és una de les petites perles de l’escola. Si ens movem al sisè grau trobarem bones vies de placa sobre un calcari excel.lent. I per qui flirteji amb els setens dues clàssiques modernes: Matsutake 7a i Barrenari 7a+.
En successives visites he anat tatxant moltes de les vies que estan al meu abast però encara queden projectes com Cirano de Priorat 6b –amb un pas a bloc cabron-, Samba de l’olla 6b+, Eh, Manuel! 6c i la meva estimada-odiada… Mirada gitana 6c (ja arribarà una piada especial…).
El dia d’any nou va caure Dos pedres 6b+ i el passat diumenge un plus més en la meva lenta progressió: Número màgic 6c+. Tot una sorpresa!

Textures a l'Emmanuelle

Després d’haver-li donat un pegue en top-rope el dia 1 de gener veia factible encadenar la via però no tan ràpid. Al primer intent anant de primer i cap a la llibreta. I és que aquesta és de les se’m donen bé. Primera secció de regletes que cal esgarrapar, peus microscòpics i bona col.locació i equilibri. Una acurada coreografia.
A continuació ens espera una placa de presa petita i de nou tres moviments fanàtics sobre regletes per acabar caçant un cantell relativament bo. Si surt bé tot això el que queda és pur plaer fins a la cadena. Per assaborir l’encadenament.
Aquest rotpunkt és tota una injecció de motivació i ganes per seguir progressant, i em demostra que un dels propòsits per aquest 2012 pot donar els seus fruits. Fugir de la comoditat dels graus assolits més o menys a vista i provar vies més dures. Si no ho faig, com sabré on està límit?

7 comentaris:

  1. Felicidades Iván, salir del área de confort a veces tiene sus recompensas ;)
    Ahora vas a tope a Kalymnos, a por el 7a, quien sabe, desde luego si no se intenta no se consigue.
    Impossible is nothing ;)

    ResponElimina
  2. Gracias Jose!
    Motivadísimo para isla. Probaremos lo que haga falta, y si hay que pillar se pilla, jeje!!

    ResponElimina
  3. Felicitats desde el Nord Est de CAmbodia, Ivan, ara a per un bon 7a de placa per a realment sentir el salt! Que te lo mereces!!!!

    Estic segur que el grau de Kalimnos t'ho permetrà!

    Si es que tenim les millors escoles del mon!!!!

    ResponElimina
  4. Oriol trotamón!! Gràcies! La placa es lo mío! ;)
    Ja queda poc per la tornada no? Aquesta primavera tornarem a fer cordada!
    Salut!!

    ResponElimina
  5. moltes felicitats màquina...el 6c+ és un grau de pur tràmit cap al 7a!! només has de triar bé la via per a estrenar-te!

    ResponElimina
  6. Gràcies Josep! Aniré provant vies fins que trobi el projecte bo. De moment tinc un parell fitxades, jeje!
    A la tornada del viatge haurem de quedar!

    ResponElimina