dijous, 20 de desembre del 2012

Arbolí. El Portell

Arbolí encara té la capacitat de sorprendre’ns de tant en tant. Es continuen equipant vies a parets com l’Obaga del Falcó, per exemple, i panys de roca inèdits fins ara es converteixen en petits sectors. Aquest és el cas d’El Portell. Una modesta franja de roca situada molt a prop del ja conegut sector de bloc i esportiva de les Agulles de l’Embut. Sis vies ocupen l’espai, des d’un Vè fins a un 6c. Totes les vies tenen uns 15m excepte un 6b+ que no passa dels 10m. Evidentment el sector no dona per molt però podem passar bon matí d’hivern o una bona tarda d’estiu a l’ombra. 

 Pany de paret on es troben quatre de les vies del sector

Les vies ho mereixen. Romerita és un complert i bonic cinquè, Sevilla 6a+ ens regala passos estètics, Granada 6b+ una escalada complexa i un pèl complicada a vista, Mitjorn 6b+ força de dits i passos atlètics abans de la R, … I per tenir una excusa per tornar deixem pendents Ivet 6c i Merda motus! 6b+

Properes Agulles de l'Embut

A banda d’aquestes sis vies el Roger va encadenar en top-rope una via que surt clean i que crec que no està oberta. Només caldran friends i algun tascó. El proper dia la fem de primers.
Des de ja mateix, El Portell és converteix en un altra petit racó per l’escalada a una de les escoles més especials i carismàtiques de les Muntanyes de Prades. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada