dimecres, 30 de desembre del 2009

Alguns propòsits per el 2010

Entre aquest temps esbojarrat de desembre, una tendinitis collonera, els compromisos nadalencs i que el soci i company habitual de cordada està de viatge per Suïssa (esperem crònica a la tornada), aquest desembre la roca quasi quasi ni olorar-la. Quin monazo!
Per no perdre la motivació aquests dies he tornat a veure una de les pelis d’escalada de l’any, Between The Trees, el curt Could Be Worse -descobert gràcies al blog del Ferran Guerrero- i m’he marcat alguns propòsits per l’any que ja arriba: intentar pujar el grau un plus, o més, en esportiva i bloc; apuntar els projectes pendents a la llibreta; fer d’una vegada per totes alguna via llarga; córrer (i acabar) una mitja marató; algun tres mil a l’estiu no estaria malament; un viatge fanàtic per escalar non-stop; i… Uf! No acabaria! Queda una cosa… Que el projecte Factor 2 segueixi endavant i molt aviat poguem presentar nous dissenys! Fins ara tot va bé!
Molt bon any a tots!!

1 comentari:

  1. Bon dia i bon any.

    Podríes enviar-me al meu mail i fer-me cinc centims del projecte Factor-2 de samarretes, en que consisteix, etc.

    M'agradaria dedicar-vos una entrada en el meu blog, sobre aquest tema, cada dia entren 400 visites i pot-ser us pot ajudar, vosaltres mateixos.

    Salut

    P.D. ferranblock@msn.com

    ResponElimina