dilluns, 19 d’abril del 2010

Apretant al Ripabloc 2010

Ambient al sector El Raconet de la Núria

Aquest dissabte tocava visitar de nou el Clot d’en Goda. L’excusa: Ripabloc 2010. No vam matinar gaire que la nit anterior havia sigut llarga. A l’arribar a La Riba el parking proper a la zona de boulder ja descobria que allò seria un gran jornada fanàtica.

Deu minutets caminant amb el riu Brugent fent companyia fins arribar al punt d’inscripció. Allà recollim la samarreta de la concentració i ja estem llestos per deixar-nos la pell a l’excel.lent roca del Clot!

La convocatòria va ser tot un èxit, quasi cent escaladors si no falla la memòria. Un nombre equilibrat pel que ofereix la zona que va permetre blocar sense aglomeracions a peus dels blocs com en altres concentracions més massives.

Un gran ambient amb escaladors de tots els nivells. Què forts que estan alguns!

Respecte a la graduació, l’organització va penjar una foto de cada bloc al costat d’aquests amb els problemes i els graus corresponents. Així cadascú podia seguir el circuit que més li vingués de gust.



Despegant del terra en un tsunami 6a

L’equip de Factor 2 va poder resoldre un bon grapat de blocs jugant-se bones caigudes en alguns, que de tsunamis hi havien uns quants! I queda algun projecte pendent per una propera i esperem que no molt llunyana visita.

Al web oficial de la competició trobareu un munt de fotos de la jornada. Nosaltres no em vam fer gaires, només pensavem en fer el bou…

Malauradament no ens vam poder quedar fins al final de la concentració i ens vam perdre l’acte popular de sorteig de material. A qui li debien tocar les samarretes?

Recomanar des d’aquí a tothom que li agradi el boulder una visita al Clot d’en Goda. No us decepcionarà. Blocs per tots els nivells en un entorn idíl.lic. A l’estiu fins i tot es pot completar la jornada amb un banyet al riu!


* Aquest cop les fotos són cortessia de l'Anna Quintero. Gràcies!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada