dimarts, 18 de maig del 2010

Una bona colla de motivats!

Aquests últims dies hem suat motivació i fanatisme. Després d’una bona sessió de plafó el dimecres a La Cova, el dissabte aprofitavem el matí per fer bloc a La Riba i el diumenge esportiva a Siurana. Cap de setmana arrodonit a més amb alguns espectacles cirqueros del Trapezi a Reus. I tot gràcies, en part, a un meravellós anticicló, que diuen els homes del temps que no teniem un de tan llarg des del vint de desembre!?!?!

La matinal bloquera de dissabte va tenir com encadenament més destacable un 6a+ que es va embutxacar l’Andreu. Un problema molt maco de cantos afilats que deixa la pell ben tocada. I encara deixem sense resoldre un tsunami cotat en 6a amb un pas molt finet. Potser podria ser 6a/+. En la propera visita caurà!

Ambientillo al Clot d’en Goda a un parell de grups més blocant per la zona. Lloc perfecte pels dies de calor que s’apropen. Ombra i bany al riu són dos factors a tenir en compte. I si es va amb ganes de més es pot muntar una espectacular tirolina que creua el riu Brugent d’una riba a l’altre.


Impossible perdre's


Diumenge ens juntem una bona colla de motivats i cap a Siurana! Comencem el dia a la zona de vies reoberta a Can Marges. Uns quarts divertits per escalafar i després a intentar encadenar un 6a sense nom i molt ben equipat amb químics. Surt al flash! Bien! Via molt guapa de placa amb un parell de passos d’equilibri sobre forats petits.


Ivan al 6a sense nom a Can Marges


El sector es comença a petar de gent i decidim canviar de lloc. Ens anem cap a Ca l’Orro. Desconec si és un sector completament nou -juraria que no- però no apareixia a l’anterior guia, i també està molt a prop del càmping. Ens plantem allà després d’uns deu minuts d’aproximació. A Siurana només per les aproximacions ja val la pena anar a escalar.

A Ca l’Orro predomina el sisè grau i malgrat la curta aproximació gaudim d’una soledat absoluta! Inimaginable a sectors com Can Melafots o Can Marges.

Formen dues cordades i ens posem amb les vies Tranqui tronqui V+ (a la guia hi ha un error entre el grau que marca al dibuix de la ressenya i a la llista de vies. Després de fer la via jo em quedo amb el V+) i Techophobia 6a. Després farem també Kantego 6a i els més motivats provaran Techolitis 6b en top-rope. Tranqui tronqui i Techophobia surten a vista, mentres que Kantego es ressisteix en un pas i queda pendent de posar el punt vermell. Aquesta última via va per un afilat esperó que dona gran estèctica a l'escalada. El proper dia més que la calor comença a apretar!

Aquest sector és perfecte per gaudir de l’escalada fugint de la massificació d’altres llocs però l’orientació sud farà que d’aquí a uns dies sigui un forn.

Aviat tocarà començar a buscar l’ombra…


Vista idíl.lica des de Ca l'Orro


I més… Després de creuar uns quants correus i sms no vam poder coincidir per escalar amb l’il.lustre blogaire PGB. A veure si trobem un forat i aviat podem formar cordada!

4 comentaris:

  1. Almenys vosaltres vau triomfar! Jo em vaig endur una lesió al dit que fins dimarts que vé no sabré què és.... (no em podrien donar hora amb el traumatòleg abans?)

    Serà per dies bous, ja ens veurem tard o d'hora ;)

    ResponElimina
  2. Factor2! Quina colla que n'esteu fets!!!

    ...per cert... alguna bona oferta per comprar cintes bona rel. cal.-preu? A part de la de Barrabés?!

    ResponElimina
  3. ei Uri!
    al Vivac tenen unes Fixe que estan molt molt bé i crec que ronden els 10€ per cinta. boníssima relació qualitat-preu!

    ResponElimina