dijous, 28 d’octubre del 2010

Montserrat. L'Avi trepador i Full equip a la Paret de la Codolosa

Un cop vaig sentir un comentari –crec que és una broma clàssica entre escaladors- que deia més o menys això: “els que fan clàssica és perquè no tenen prou grau” i la rèplica “i els que fan esportiva és perquè són uns cagats”. Bé, res és blanc o negre no?
Els companys de cordada amb els que escalo habitualment ni tenim un grau astronòmic, ni fem clàssica, ni… potser som uns cagats? Diria que no! La qüestió, al cap i a la fi, és escalar i gaudir de l’escalada. Escala i deixa escalar.
Tot això ve a compte de les vies que hem escollit per aquesta ocasió…
Toca canvi d’escenari. De nou Montserrat després de l’estrena fa uns dies. Aquest cop per fer un parell de vies de més d’un llarg de tall esportiu. Poc compromís i exposició, bon equipament i grau amable. Escalada de plaer!

Marc al primer llarg de l'Avi trepador

Cordada de tres i dos objectius: l’Avi trepador i Full equip a la Paret de la Codolosa (Collbató). Dues bones vies per iniciar-se en el món de la via llarga. A poc a poc li anem agafant el gust a això de tenir pati sota els nostres peus, estar penjats a les reunions, etc.
Hem gaudit molt de les dues: bona roca, bon sol de tardor i boníssim segon llarg el de la Full equip, on hem hagut de tibar una miqueta per superar un parell de passos per recordar.

Relaxant els peus a la R2 de l'Avi trepador

Per les ressenyes, hem fet servir les de l’excel.lent blog Escalatroncs. Apuntar que l’anella a peu de via que senyala l’inici de la via Full equip ja no hi és però es pot localitzar aquesta trobant l’espàrrec del parabolt que ha quedat a la paret.

2 comentaris:

  1. Enhorabona per l'estrena! No les he fet però pel què he llegit semblen bones vies per iniciar-se.

    Diumenge jo rondava pel serrat dels Monjos :)

    ResponElimina
  2. ep Pere! a veure si podem quedar un dia i em fas de guia per escalar plegats alguna via a Montserrat.

    ResponElimina