dijous, 17 de març del 2011

Un rocòdrom al Camp de Tarragona? (enquesta)

Set dies sense tocar roca i el síndrome d’abstinença comença a ser important. Ja tocava una mica de pluja però tampoc calia tanta aigua!

Sempre que passen tants dies sense poder escalar penso el mateix: Com m’agradaria que hi hagués un rocòdrom a prop per passar els dies de pluja, o entrenar habitualment, o simplement fer vida social, o… Em refereixo a un rocòdrom per fer esportiva, on poder desplegar la corda. Un lloc semblant a La Panxa del Bou, per exemple.

A la zona de Tarragona tenim La Cova a Reus, i altres plafons més petits, però per fer metres en vertical només el rocòdrom del poliesportiu de Vila-Seca, si no plou clar.

Fa uns dies també van inaugurar una torre/rocòdrom a Cambrils, situada al Parc del Pinaret, però em sembla que encara no s’hi pot escalar, i si plou doncs res de res tampoc.

Total, que jo em pregunto: Si hi hagués un rocòdrom gran a Tarragona, Reus o rodalies funcionaria? Us agradaria? Creieu que fa falta? O hi ha massa roca al voltant i no cal?

Us convido a votar a l’enquesta –tant si sou escaladors de la zona o com no- que penjo a la columna dreta i a que deixeu les vostres opinions en forma de comentari. A veure què surt de tot plegat!

7 comentaris:

  1. Plantejat com veig que està La Panxa del Bou diria que sí. Encara que hi ha massa roca al voltant penso que som uns quants els que no podem entre setmana anar a tocar roca. A més que seria maco una escola d'escalada.

    Una altra cosa és saber quant de públic potencial hi ha per avaluar si seria viable.

    ResponElimina
  2. El CEDA (centre excursionista d'Alcover)a Alcover està en tràmits de fer una sala indoor.En principi es pensa en una petita paret on hi haura`3-4 vies d'uns 8 metres (pensades per a la iniciació i activitats escolars). I un boulder amb diferentes inclinacions però força alçada. Estem en fase de pressupostos i busqueda de subvencions. El local aquests mes "en pricipi", segons l'ajuntament s'inicien les reformes.

    ResponElimina
  3. Pentacour, un lloc així com bé dius cobriria els dies entre setmana, o fins i tot cap de setmana, que no tens prou temps per escapar-te més lluny.
    És interessant el que comentes sobre l'escola d'escalada/cursets i que enllaça amb el següent comentari.
    Bones notícies des del CEDA d'Alcover. Esperem que tiri endavant el projecte!

    ResponElimina
  4. Hi ha un bulder al Club Natacio Tarraco i dos vies exteriors. Ara mateix esta tancat perque esta en traspàs.DEixo l'enllaç dels anuncis:
    http://ciudadtarragona.olx.es/rocodromo-sal-escuela-de-escalada-iid-55581420

    http://ciudadtarragona.campusanuncios.com/rocodromo-sala-escuela-de-escalada-iid-112725487

    ResponElimina
  5. Al bulder del CN Tarraco hi havia anat algun cop. Aprofitava al sortir de treballar perquè em quedava a tocar, o algun cap de setmana quan plovia. Una llàstima que no segueixi obert. Gràcies per la informació. A veure si algú s'anima a reactivar-ho.

    ResponElimina
  6. ombre aixo del macro rocodrom a reus seria una idea, perque la cova es carissim i esta en una zona poc afortunada de reus

    ResponElimina
  7. Bones:

    http://www.climbat.com/v_portal/apartados/apartado.asp?te=1639

    Salut!

    ResponElimina