dilluns, 27 de setembre del 2010

Saturació a Siurana

Em sembla que mai havia vist tantes cordades escalant en un mateix sector! Dissabte patiem la massificació a Can Marges i diumenge a Grau dels Masets. Suposo que el pont de la Mercè va tenir part de culpa…
Quan passen aquestes coses cal prendre’s la jornada amb paciència i escalar el que es pugui, si et deixen clar! Perquè no serveix de gaire matinar per estar tranquil si de sobte apareixen de cop grups de vuit, nou, deu o més persones i envaeixen el sector en qüestió de segons. I tu que estaves fent un cinquè per escalfar et trobes que ja no podràs provar ni el 6a que comparteix reunió, ni el 6b de més enllà i que està a la teva llista de projectes, ni… Quina p****a!!!

Clàssiques

Com es posen d’acord per sortir a escalar tots junts? Serà culpa del Facebook o del Twitter? Realment els hi agrada escalar? Per què criden tant? On està el respecte? Ah! Com a mínim s’emportaran la brossa cap a casa no?
Es nota que estic cremat? Doncs no em vau veure la cara el diumenge a peu de via quan estava assegurant a un company que feia una via en top rope i quan encara no havia arribat a la reunió una cordada veïna es posava a escalar la mateixa via! Això a casa seva potser és normal però jo no ho havia vist en la vida, i espero que es quedi en una anècdota. Sense comentaris…

No hi han més cordes perquè no hi han més vies

El pas clau d'un 6b+? sense nom a Can Marges

Bé, després d’aquesta parrafada d’ira que necessitava compartir – i que hauria donat per uns quants centenars de paraules més- he de dir que vam poder encadenar alguna que altra via. Algunes ben maques com Black 6b o un 6a/+ sense nom amb regust alpí a Can Marges. Al mateix sector també vam provar una via graduada en 6b amb el plus no gaire clar i a la que jo li donaria sense dubtar. No va estar del tot malament al cap i a la fi. I al final el que realment importa no és si t’emportes una via, vuit o vuitanta sinó els bons moments amb els companys de cordada i com no… les birres post escalada.


La joguina estrella del proper Nadal: l'Exín Castillos muntanyenc!

2 comentaris:

  1. Ay Iván, por eso me gusta a mi escalar entre semana ;)
    No te preocupes que quedamos un día entre semana, y me enseñas Siurana, y encadenas esos proyectos que tenías :)

    Enhorabuena por el 6b bou.

    ResponElimina
  2. yo también prefiero escalar entre semana pero no siempre es posible...
    en quince días estaré más "libre" y podemos quedar para escalar. Siurana es un paraíso!

    ResponElimina