dilluns, 19 de desembre del 2011

Regals fanàtics per Nadal

El títol del post ho diu tot o sigui que m’estalviaré introduccions. Si encara no sabeu què regalar-li al vostre escalador/a favorit/a aquí van unes quantes idees. Alguns dels regals proposats es poden comprar cómodament a través de la xarxa, important factor a tenir en compte si voleu estalviar-vos un dia agobiant de compres i a canvi, aprofitar-lo per sortir a escalar clar!

Pels malalts de la resina. Sempre va bé comptar amb noves preses. Una bona aposta són els dissenys de l’estudi Psyco Art Holds. Originals i fanàtics.
Les podeu adquirir a través de llocs web com Rokodromo.com, The Gecko World o Climbingshop.es.

Imatge extreta de Psyco Art Holds

Pels que van a la moda. La samarreta és un bàsic. Amb missatge molt millor. Paraboltheworld marca estil. Punk, metal i gore al servei de l’escalada. Farà les delícies del ‘friqui’ de l’esportiva.

Imatge extreta de Paraboltheworld

Pels amants de la literatura de muntanya. Un llibre sempre és un bon regal, només cal conèixer bé els gustos de l’afortunat que el rebrà. En aquest cas millor si sap anglès. Johnny Dawes, llegenda de l’escalada britànica, publica la seva biografia "Full of Myself". Una gran font d’inspiració. El trobareu aquí.

Portada extreta de Jhonny Dawes.com

Pels cinèfils. L’hiperactiu escalador escocès Dave MacLeod protagonitza The Long Hope. Senzillament espectacular. La podeu comprar a la botiga del seu web personal, signada per ell mateix si voleu!



Pels que fan metres sense coneixement. Posar-se un gats acabats de recauxutar és un plaer. A Goma II ho fan de luxe.

Pels viatgers. T’han parlat d’un projecte de rocktrip pel proper any? Caldrà estudiar ressenyes, aproximacions, orientacions… Posa una guia en la seva vida. Una destinació? Per exemple… Kalymnos. L’última actualització de la guia aquí.

Portada extreta de Climbkalymnos.com

Alguna més? Una bossa per la corda, una quota anual pel rocòdrom del barri, una inscripció a alguna revista de muntanya, o simplement una nova bossa pel magnesi!

Bones festes (i bons rotpunkts) a tots!!


2 comentaris:

  1. Molt bona l'entrada Ivan, fa uns anys vaig fer una similar de gadgets curiosos que vaig trobar per internet, jo hi vaig darrere del llibre de DAwes, fins fa poc l'enviaba signat, tot un luxe.

    Bon nadal i gràcies.

    ResponElimina
  2. Hola Ferran,
    Em sona l'entrada que comentes. Ara la buscaré a veure si em dona alguna idea més. ;)
    Vaig demanar el llibre del Dawes fa uns dies. Llàstima no haver-lo pillat quan els signava.
    Crec que els britànics ens porten anys llum l'edició de llibres de muntanya i producció de pel.lícules. Per no parlar dels ianquis... Són bons "homes de negocis".
    Bon festes Ferran!

    ResponElimina