dilluns, 7 de juny del 2010

Agulles de l'Embut (Arbolí)

Cap de setmana descafeinat. El motoret que funcionava a la perfecció fa dues setmanes i que feia encadenar una via darrera de l’altra treballa ara a mig gas. I a sobre el dia que li toca rodar plou… Bueno bueno! Paciència i constància!

Ahir diumenge vam visitar un altre sector poc concorregut. Aquest cop toca Arbolí: Agulles de l’Embut.

El sector té tretze vies i només tres estan en el nostre rang de “graus encadenables”. Poca cosa a fer doncs, però la intenció és combinar aquestes vies amb el boulder. A la mateixa zona trobem unes quantes onades de roca excel.lent amb un munt de problemes. Grau variat, peus de bloc molt comodes i soledat pràcticament garantida. (Apuntar que les reunions de quasi totes les vies estan molt rovellades i necessitarien un reequipament. No inspiren gaire confiança.)



Agulla característica de la zona


Comencem la jornada amb Home engany V+. Via curta i amb un pas tocapilotes només començar. Després ens posem amb Orishas V+ i com veiem que la via permet pujar quasi a dalt d’unes de les agulles que esquitxen la zona decidim pujar d’un en un fins que els quatre grimpaires ens juntem a la reunió. Fotos de rigor, caos de mosquetons a la reunió i cap abaix. Just quan l’últim rapela la via comença a ploure. Recollida de trastos i a blocar fins que la pluja apreta de valent.



Andreu a l'inici de Home engany V+


Es calma el fanatisme i decau la motivació. Només queda una opció: abandonar-nos als plaers del menjar i la civada. Muntem la paradeta sota el toldo de la furgo a l’aparcament del sector i fem petar la xerrada fins a mitja tarda.

Escalar no vam escalar gaire però el relax dominical no ens el va treure ningú.



Un munt de problemes per resoldre

1 comentari:

  1. Eis! jo un dia vaig anar a visitar aquest sector pero em va donar la sensació d'abandonat! :S

    No hi he escalat mai, però te molt bona pinta. Llàstima que estigui una mica descuidat perque les vies semblen bones!

    Salut!
    Marc

    ResponElimina