dilluns, 14 de juny del 2010

Margalef, petit paradís

Aquest passat cap de setmana era un d’aquells en els que tens un munt de propostes per escollir i totes venen de gust. Però clar, encara no han inventat una màquina per aconseguir estar a missa i picar campanes. Al final descartats tots els plans urbanites: concerts, fira del Vi a Reus, etc… i solució fàcil: tot el cap de setmana a Margalef. Apa!
Ens juntem uns quants de la colla de motivats habituals i posem romb al paradís del bidit.
Esperàvem trobar molta més gent de la que hi havia. Suposo que la previsió metereològica va espantar a més d’un i s’estava ben tranquil a la zona d’acampada del pantà. La tant anunciada pluja al final només van ser quatre gotes mal comptades.

Núvols intimidants

Dissabte veient que el sol pujava de forma desafiant ens decantem per anar al Totxo del Vi. Ombra fins al migdia i nou vies per encadenar. Al final ens deixem dos cinquens pendents per una propera visita però la resta queden apuntades a la llibreta, una d’elles en lletres d’or. Després de fer a vista tres cinquens i Putin patin patan 6a i Litre i mig 6a aconsegueixo encadenar Fot-li pinatell 6a+, la primera que m’apunto en aquest grau. Surt al segon pegue. És una d’aquelles vies que se’m donen bé, de placa, més tècnica que física, pressa petita, bon joc de peus i molt d’equilibri. Molt maca! Potser a alguna altra escola no passaria del 6a dur però…
Amb tota l’alegria a sobre després cau a vista Trenca goles 6a. Personalment crec que és el 6a més maco dels tres que hi han en aquest sector.
El cel es posa negre negre, cauen quatre gotes, recollim ràpid els trastos i marxem tots ben contents del sector. Feia dies que no escalàvem tantes vies en tan poc temps. I la pluja? Res!

Els motivats al Totxo del Vi

Donàvem la jornada per finiquitada però al passar per Ca la Marta ens fixem en dues vies que ens criden l’atenció: Martini & the rocks 6a i Pubilla 6b. El Roger, motivat per la bona pinta que fa aquesta última li fot un pegue a tope i la treu a vista! Quin bou! Celebració col.lectiva i ara tots la volem provar en top rope! Ja està liada! Mira que som ximplets a vegades… Jaja!
Aquesta pubilla és una via curta, física i amb passos molt llargs. A mi em surt quasi tota després de penjar-me unes quantes vegades. Projecte al sac i petada final de músculs per tothom.

La pubilla

Diumenge torna a lluir el sol de valent i de pluja res de res. A buscar l’ombra un altre cop. Ens decidim pel sector Chorreras: ombra tot el dia i predomini de la xorrera per sobre del forat. Bé, el nom del sector ja ho diu tot…
Passa factura el dissabte fanàtic i escalem amb calma i parsimònia. Tot i així fem un bon grapat de vies. Em deixo
No os durmais 6a com a pendent després de caure quasi arribant a la reunió. Em fa mandra tornar-la a provar però segur que tornem aviat. I ho farem frescos per liquidar els projectes i intentar apuntar-nos alguna de les vies de grau més dur que hi han al sector. El trons anuncien tempesta però de nou quatre gotes i prou.

Tastant les xorreres

Tiberi al camp base per celebrar un final de cap de setmana cinc estrelles i tornada a la jungla d’asfalt.
Margalef, com sempre, petit paradís!!

4 comentaris:

  1. felicitats pel 6a!!! olé!!!

    ResponElimina
  2. Enhorabona per les vies que us emporteu al sarró!

    ResponElimina
  3. Ei enhorabona per 6a+, encara recordo el meu primer 6a+, tampoc fa gaire de aixó jeje, i fa molta ilusió.

    ResponElimina
  4. gràcies companys!! ara toca consolidar el grau!

    ResponElimina