dimecres, 2 de juny del 2010

Tornar a la rutina roquera

Després de quatre dies de música, birres i apilotonaments de milers de persones per ballar al ritme de bandes com Pixies o Pavement al Primavera Sound es fa dur tornar a la rutina roquera. I no perquè no hi hagin ganes sinó perquè el cos es queda fet una m***a! Per arribar a punt al cap de setmana res millor que fer una sortida intersetmanal.
Dilluns escapada a La Mussara. I per variar una mica i no escalar als sectors que visitem habitualment escollim la Cova dels Carlins.
Petit sector amb predomini de vies de sisè grau, roca excel.lent i poc visitat, però no gaire recomanable amb la calor que ja tenim a sobre. Al migdia ja no s’hi podia estar! Aquest factor juga en contra i fa que només encadenem Sobrega reagan i Same dream, totes dues V+. La primera amb alegria entre xapes però amb canto a dojo. La segona tot el contrari, poc canto i confiança en els peus. Queda pendent Pogue mahone 6a que s’escapa per un sol pas. Quina ràbia! Massa calor, tocarà tornar més endavant.
No hi ha temps per més i el cap de setmana sembla que quedi lluny…
Per passar millor l’espera avui hem començat a pensar en possibles destinacions per la setmaneta de vacances que caurà a principis de juliol.

Espatarre a Same Dream V+

2 comentaris:

  1. No us oblideu de escalar per Sant Llorenc del Munt, El Diafragma sombreta tot el matí.

    Salut bous

    ResponElimina
  2. ep! doncs apunto St. Llorenç com a possible visita! gràcies per la recomanació!

    ResponElimina