dilluns, 22 de novembre del 2010

La crònica: 16è Obert d'escalada de Vila-Seca

Poca roca vam tocar aquest cap de setmana. El dissabte la pluja ens xafa el matí i l’únic que podem fer és donar un tomb pels voltants d’Arbolí buscant un petit sector a sobre de El Dard que no vam trobar. L’humitat debia fer minvar el sentit de l’orientació.
Per sort el diumenge el temps va aguantar –amb cel amenaçant això sí- i vam poder escalar… sobre resina i ciment.

Negre negre

De bon matí fem cap al poliesportiu de Vila-Seca per participar al 16è Obert d’escalada. Inscripció i a agafar forces amb un esmorzar a base de pa, llonganissa i bons tragos de vi. Això per començar a escalfar.
Uns trenta participants, moltes cares conegudes i vuit vies a encadenar. Intents il.limitats i temps fins al migdia per escalar el màxim que es pugui.

Arribant al pas clau

Un dels handicaps va ser el fred i l’espera entre pegue i pegue que feia perdre el ritme i refredava els músculs. Malgrat això el fanatisme flotava a l’ambient i feia que no perdessim la motivació.
No vam triomfar gaire pel que fa a vies encadenades, excepte el Roger que continua en un gran moment de forma, però lo important és participar no? També vam conèixer escaladors amb els que algun dia potser formem cordada i vam riure, vam riure molt!

Peu de via "urbanita"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada