dimarts, 16 de novembre del 2010

16è Obert d'escalada de Vila-Seca


El proper diumenge 21 de novembre es celebrarà el 16è Obert d'escalada de Vila-Seca al rocòdrom del poliesportiu municipal. Organitzat per la secció de muntanya de l'Agrupació cultural de Vila-Seca aquest obert és un dels més veterans que es celebren al Camp de Tarragona.
Normalment el boulder és la disciplina escollida en la majoria d'oberts però aquest és diferent. Aquí l'escalada esportiva és protagonista.
La dinàmica és ben senzilla: 8 vies equipades expressament per l'ocasió a partir de 6a (dues en aquest grau) i fins a 8a, no hi ha límit d'intents per encadenar i guanya qui encadena més vies. Premis populars pel primer classificat en categoria masculina i femenina i sorteig de material entre tots els participants.
Aquí no importa si encadenes una via, dues o cap, el que compta és compartir un dia d'escalada diferent, conèixer gent, compartir batalletes, ... En definitiva, fer vida social escaladora.
El preu d'inscripció és de 10€ i es fa efectiu el mateix dia de l'obert. La festa comença a les 10h del matí i hi ha esmorzar per a tots els participants.
No faltarem a la cita!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada