dimecres, 2 de febrer del 2011

Margalef estratosfèric. First round, first minute

És inevitable, quan passes pel sector El Laboratori a Margalef primer se’n van els ulls al veure l’impressionant línea de Demencia Senil 9a+. Uns metres més endavant torna a passar el mateix amb First round, first minute 9b?. Les cintes pengen desafiants esperant la primera ascensió.
Ahir per casualitat vaig trobar dos vídeos on Chris Sharma descobreix algunes de les claus sobre un dels seus principals projectes. No estic segur, però suposo que aquestes imatges deuen ser part dels curts del Reel Rock 2010.
Aquesta via s’ha convertit en una obsessió per Sharma, però la cosa no acaba aquí… La revista nord-americana Climbing publica aquests dies una extensa entrevista amb l’escalador californià/lleidatà. Deixant de banda algunes preguntes dignes de la premsa del cor l’entrevista és prou interessant –inclou magistrals fotografies de Boone Speed- i revetlla que Sharma està provant també a Margalef una via que porta per nom Perfecto Mondo. Un projecte que segons la seva opinió personal podria ser 9b+.
Eh... No sé com dir-ho... On està el límit? Fins on seran capaços d’arribar aquestes bèsties de l’escalada esportiva?




2 comentaris:

  1. Es que telita con el paso donde cae siempre.....y si te soy sincero, telita con el resto de la via...........

    ResponElimina
  2. A parte de la dureza de la vía la roca es espectacular. Una obra de arte!

    ResponElimina