dilluns, 7 de febrer del 2011

Trobada d'escaladors a Siurana

Intento ordenar mentalment els millors moments del cap de setmana. Han sigut dos dies plens de fanatisme i motivació. Dos dies que van començar a prendre forma unes setmanes enrere, quan després d’una bona jornada d’escalada amb el Jose Bombero de la roca i David Skalatopi sorgia la possibilitat d’organitzar una trobada d’escaladors. Calia trobar un cap de setmana que ens anés bé a tots. Adjudicats el 5 i 6 de febrer. El lloc escollit serà Siurana.
A partir d’aquí comencen a córrer els correus electrònics entre companys habituals de cordada que s’extenen a escaladors que només coneixem virtualment. Hi ha ganes de fer noves amistats, de conèixer en persona a alguns bloggers

Andreu a Super fisura 5+

David a Baronia de Cabacés 6a

La proposta cuatlla i entre dissabte i diumenge ens juntem una bona pila d’escaladors. Alguns ja van fer nit a Siurana el divendres.
Espero no deixar-me a ningú, aquí va la llista de motivats: Roger, Oriol, Aleix No em feu caminar!, Pere Alçades, amor i odi, Óscar Calla y sube pies, Ramón i Josep d’Al final de la Roca, Marc, Víctor 4Recauxutats, Jose Bombero de la Roca, David Skalatopi, Oriol, Jordi, Andreu i Ivan Factor2.

Andreu reporter oficial del diumenge

Renunciaré a piar sobre les vies perquè això es faria interminable. El dissabte vam escollir Grau dels Masets per la varietat de graus i la qualitat de les vies. Vam començar a escalar cap a les onze del matí i vam apurar fins a les últimes llums del dia. Es nota que hi havien ganes de roca.
El diumenge ens quedem amb el Corral Nou. De nou vies per tothom i de pas no hem de moure el campament de furgonetes de lloc. Avui sembla que estem tots més fins i cauen bons encadenaments. També queden projectes pendents.

Víctor a Gurú 6b+

Igual d’importants que les hores que vam passar escalant, compartint peu de via, ho són els “segons temps”: les birres vespertines, la sobretaula del sopar de dissabte, l’esmorzar planejant el dia, … En aquests moments sorgeixen les anècdotes, batalletes, projectes, objectius personals, etc. Així es van forjant les amistats, futures trobades.
D’anècdotes van haver-hi moltíssimes: l’espectacular vol del Jose a la via Super esperó 6b per saltar-se una xapa i anar a buscar un canto fantasma –i jo me’l vaig perdre!-; una serp es passejava per alguna via al Grau dels Masets; la fuetada que va rebre amb una corda el David; l’Andreu iniciant-se en la tècnica del “jumareig” –esperem impacients el vídeo-, el misteriós animal que es va menjar algunes provisions del Roger, …

Jose a Gurú 6b+

Ivan a Pitxuti 4 6b

També vull recordar als comensals del sopar de dissabte que cadascú es va marcar un objectiu personal a complir durant el 2011 pel que fa a l’escalada Això ho vam fer entre els efluvis de l’alcohol o sigui que algú potser es va deixar emportar per l’emoció, jaja! Sort a tots bous!
En resum, una gran trobada que esperem repetir en un futur no molt llunyà. Sembla que ja hi han destins candidats.

Piada de David Skalatopi
Piada de Ramon Al Final de la roca

Piada de Jose Bombero de la roca

13 comentaris:

  1. Día inolvidable. Mejor que la escalada, fue conocer a todos los bous que vinieron. Todos 5 estrellas.
    La convivencia, las charradas, las bromas, etc.., impagable.

    Espero que repitamos.

    Salut bous

    ResponElimina
  2. Cap de setmana brutal!
    Vies superfanàtiques, però tal i com dieu el millor la companyia, merci per la superhospitalitat, va ser molt agradable.
    Esteu tots convidats a El Bruc quan volgueu!
    salut i ens veiem aviat!!

    ResponElimina
  3. Quina llastima perdrem'ho!!
    Ja veig que us heu divertit a la següent hi anire paraula!!
    una abraçada!!!

    ResponElimina
  4. Eps nois, quin cap de setmana, Brutal !!!
    Fanatisme i motivacio a tope, un gran plaer de coneixer a tota la peña i quin disfrute de vies, de temps i de companyia.
    Aixo s'ha de repetir, boouuus !!!
    Per cert Ivan, molt bona la piada, tu si ke tu si, je,je,je.

    Fins aviat.

    ResponElimina
  5. Jose, sí señor. Lo mejor la compañía!

    Aleix, ja saps que quan vinguis a escalar per aquí tindràs companys de cordada i el que calgui. Espero que coincidim aviat de nou!

    Dani, caurà una jornada d'escalada per a que ens coneixem. És qüestió de temps.

    Txupi, el fanatisme flotava a l'ambient. ;)

    ResponElimina
  6. Ei bous, cap de setmana genial! M'hauria agradat quedar-me per les tardes i compartir les sobretaules (espero que per la propera), però al menys vaig poder anar pels matins. Més que les vies (que van caure i estic prou content) i els nous sectors coneguts (molt macos), em quedo amb haver-vos conegut, les converses i el bon ambient.

    Hem de reptir!

    ResponElimina
  7. Pentacour, hi hauran més sobretaules, repetirem! Un plaer haver-vos conegut. Ja anem parlant per fer alguna sortida aviat.

    ResponElimina
  8. Putos amos!

    Totes les paraules que tinc per vosaltres ja les vaig compartir en el seu moment.

    Grans! Una trobada particular i genial!

    Fins aviat... i recordeu la promesa a any vista, que vareu fer al Jose (JMC)... jejeje

    PD.: Ivan ets un cabrón, no has posat foto de grup!

    ResponElimina
  9. Oriolet! Com m'apretes!
    Ja et pillaré a peu de via ja... ;)

    ResponElimina
  10. Com dirien els de la meva colla... INHUMANI!!!! Un cap de setmana genial com feia temps que no gaudia, roca, noves amistats, fanatisme...

    A veure si envieu les fotos i vidos via dropbox :P

    Espero que ens tornem a trobar tots ben aviat!

    ResponElimina
  11. Ei Pere! Els vídeos encara no els tinc. Quan estiguin llestos us els passo.
    Les fotos que han quedat bé són més o menys les que estan penjades al blog.
    Jo ja tinc al cap un parell de destins bons per fer una altra quedada. ;)

    ResponElimina
  12. poc em queda per dir, la companyia, el paisatge, la convivència, les sensacions i emocions, les xerrades i riures, i algun plor a la via, jeje. L'escalada va passar a 2n terme: l'experiència ha estat única i no canvio ni les butllofes dels peus. Una vivència com aquesta no té preu, tinc moltes ganes de fer una altra i que la pugui compartir amb gent tan collonuda com tots vosaltres. FELICITATS

    ResponElimina
  13. Hola Vic, no puc afegir res més al que expliques!
    Només que ja tinc ganes de que ens tornem a trobar i que pugui venir tota la gent que va faltar.
    Engegarem la màquina logística aviat!

    ResponElimina