dimarts, 8 de maig del 2012

Slab. El nou rocòdrom de Reus

Ja és oficial! Properament obrirà a Reus un nou rocòdrom: Slab. 500m2 escalables que inclouran zona d’iniciació amb corda (en top rope), zona de boulder (3,5m d’alçada i amb possibilitat de sortir per dalt), zona d’escalada esportiva (sostres, slabs, fissures, extraploms, …) -amb vies de fins a més de 20m- i zona de campus i taules. Les instal.lacions estaran homologades per fer proves del campionat d’Espanya. A banda de l’àrea d’escalada, Slab oferirà a tots els seus clients una botiga i una zona de descans amb bar, biblioteca amb guies i revistes d’escalada, wi-fi, etc… La província de Tarragona necessitava un espai com aquest. Des de Factor 2 li desitgem sort i èxit!!


5 comentaris:

  1. Tomaaaaaaa em podriau dir la web merciiiiii ya era horaaaaaaaa!!!!!

    ResponElimina
  2. molt bé, on serà l'emplaçament? es podrà aparcar bé pels que vindran de fora ?

    ResponElimina
  3. Hola Edu! De moment no hi ha web operativa. Quan estigui en marxa penjaré la info!

    Hola Alnomar! L'emplaçament del rocòdrom encara no s'ha fet públic però no crec que hi hagin problemes d'accès i aparcament.

    ResponElimina
  4. Quina il·lusió que em fa i quina bona idea!!! Espero fermament que els vagi bé, de totes maneres hi ha molta roca aquí a tarragona,i a veure com son les tarifes!

    ResponElimina
  5. 2017 ford fusion hybrid titanium steel - iTanium
    2017 ford fusion hybrid titanium steel. 5 steps titanium razor · 15 min · Materials: Titanium Blade Blade, Sulfon Packaging, 1-2 days Materials: MFR, Ziplock, Spadelet, 1-2 titanium welding days for babyliss pro nano titanium straightener Dribbble, micro touch titanium trimmer 3-4 implant grade titanium earrings days for Eutica

    ResponElimina