diumenge, 17 de gener del 2010

La Mussara, Arbolí i estoc

Per fi un dissabte en condicions! L’anticicló a sobre nostre ens fa gaudir d’un dia de sol i roca calenta.

Comencem la jornada al sector Primitiu a la zona de les antenes de La Mussara. Les vies fàcils estan molt sobades i el grau apretadet. Si no vas una mica sobrat tocar patir en alguns passos. Per posar-se les piles no està malament, no! Una de les vies més maques del sector, al menys estèticament parlant, és Laia 6a. Li donem uns quants pegues però no hi ha manera. No regalen res a La Mussara, mossegades de realitat…

Escalant a La Mussara (foto: J. Acer)


A nosaltres se’ns donen millor les vies d’Arbolí o sigui que cap al migdia decidim canviar d’escola.

Arribem passades les dues i anem directes a les parets de l’ermita de Sant Pau. Vies curtes i bastant bloqueres. Aquí tenim un dels nostres modestos projectes personals que és Bocamoll 6a. Ja tenim els passos més o menys assajats però l’última secció de la via està mullada per culpa de la neu que encara queda en algunes raconades i no hi ha manera d’encadenar. A més, un dels passos claus està just abans d’arribar a la cadena. Haurem d’esperar a la propera visita. Això sí, la motivació sempre ben alta!!


Bocamoll 6a vista des de el peu de via


Deixant de banda la roca, el projecte avança a poc a poc però sense pausa. Les samarretes s’estan venent força bé i algunes talles estan a prop d’esgotar-se. Ja només tenim en estoc unes poques L i una o dues M. A la botiga de muntanya Vivac i al boulder La Cova encara estan disponibles totes les talles. Aquesta bonança ens fa pensar de forma optimista en el futur i ja tenim mig definit el proper disseny. No sabem quant de temps pot tardar en estar a punt, esperem que no gaire… Des d’aquí anirem informant de tot el que vagi passant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada