dissabte, 23 de gener del 2010

Blocant a La Mussara

Aquest cap de setmana decidim canviar la corda pel crash pad i ens anem cap a La Mussara a blocar. Només tenim fins al migdia per fer uns quants pegues i sembla que el dia aguantarà i no tastarem la pluja.

Els sectors estan dividits en dues grans zones al llarg dels kilòmetres 25 i 26 de la carretera que va cap a Prades. Hi han moltíssims problemes oberts!!


Racó del sector 7

Primer visitem el sector 7 per apuntar línies pel futur i després ja ens instal.lem al sector 5. Grau variat, apte per a tots els públics. Totes els problemes oberts en aquest sector es troben sobre grans onades de roca, algunes d’alçada considerable. Escalfem una mica i ens centrem en una travessa que ja haviem provat un temps enrera. Moviments molt macos sobre plans, regletes generoses i bidits, amb el pas més cabron a l’última secció. Li dediquem una bona estona però un cop més… no hi ha manera! Acabem ben inflats! Com solucionar aquest pas? El projecte queda pendent per una propera visita.


A la travessa 6a

Concentració abans del pas crític

Si voleu apropar-vos a aquesta zona de bloc trobareu les ressenyes al refugi de La Mussara.


La cantimplora també vesteix Factor 2


El proper cap de setmana posarem romb a Cabacés per fer un parell d’excursions i tornar a visitar la petita zona de bloc que hi ha a prop del poble. Un lloc màgic!



5 comentaris:

  1. Gràcies pel post, és bò conèixer algún plà B per els dies que fa mandra treure la corda.

    ResponElimina
  2. És un lloc perfecte per dies en que no tens ganes de fer aproximacions llargues ni portar gaire material a sobre, jeje!

    ResponElimina
  3. Home, m'alegro que ús agradin els blocs de cabacés, com dieu un lloc màgic...

    ferran, kbcesfree

    ResponElimina
  4. Sector boníssim a la Mussara, yo soleixo anar els diumenges al demati cuan fa fred, pero si la temperatura acompanya la Corda sempre apeteix mes!! He vist que esteu provant 6a's per l'Ermita de Sant Pau... proveu la Wolgrot que esta mes a la dreta de la Bocamoll, es un pel mes dura pero bona bona!

    Nore, cuideu-vos i a tibar-li!!! Salut! :)

    ResponElimina
  5. Doncs i tant que la provarem! Tenim feina per una bona temporada al sector de l'Ermita. Vies curtes, tibades bloqueres i na fent!

    ResponElimina