diumenge, 11 d’abril del 2010

Matinal al Clot d'en Goda (La Riba)

Petit salt d'aigua al sector La Cova

Cap de setmana sense treure la corda de la bossa… A vegades les conjuncions astrals fan que sigui impossible trobar companys per anar a fer esportiva. Sort que per dies així el boulder és una gran alternativa. Aprofitant el sol matinal m’apropo fins a La Riba per visitar per primer cop el Clot d’en Goda.

Una zona de boulder en actiu des de fa temps i sembla ser que encara poc explotada. El proper dissabte es celebrarà allà la concentració Ripabloc 2010. Segur que serveix per donar una bona empenta a la zona.

Els blocs es troben repartits al llarg d’un bosc que limita amb el riu Brugent. Quasi des de qualsevol punt sentim el brugir de l’aigua. Això li dona un caràcter molt especial a l’espai…

Com que tenia el temps justet m’he limitat a passejar pels sectors més propers com Raconet de la Núria, Zona Zero, La Cova o La Font. Encara que només portava un petit mapa de la zona i cap mena de ressenyes es veu a simple vista que el lloc dona molt de joc. Hi ha roca per a tots els gustos: desploms, tsunamis, fissures, plaques de petits forats, …

Malgrat no haver apretat gaire aquesta visita ha servit per a que encara hi hagin més ganes de que arribi el proper dissabte i gaudir d’una jornada ultra fanàtica. Factor 2 estarà allà!


Al Raconet de la Núria

Trobareu tota la informació sobre la concentració, la zona i moltes fotos dels blocs i sectors al blog abans citat: Ripabloc 2010.

Destacar la feinada que han fet els aperturistes de la zona per netejar tots els camins i peus dels blocs per a deixar el terreny de joc en unes condicions excel.lents.


* Fotos: Berta Torres. La germana petita que avui ha fet de fotògrafa!

2 comentaris:

  1. Cachis, mira que quedarte sin encadenar por falta de compañeros. Otro día me pegas un toque hombre.
    Un salut

    ResponElimina
  2. Pues no estaría mal quedar algún día elliotnnes... ;) aquí te dejo un contacto: factordosteam@gmail.com

    ResponElimina