divendres, 30 d’abril del 2010

Roca infinita a Siurana i Arbolí

Roca infinita podria ser el nom d’una nova via però…

Des de l’última actualització han caigut tres sortides per fer esportiva. Una a Arbolí i dues a Siurana. Això de la xarxa dona joc a l’hora de conèixer gent per sortir a escalar i aquestes últimes jornades l’Alexis ha sigut el company de cordada. Ell sí que està fort i encadena sense parar!

Per la part que em toca, poques vies encadenades… Això sí, he provat un parell de 6b i un 6a+ i veig que encara queda una miqueta lluny arribar a aquests graus. De moment em conformaré amb 6a pelats. Està al caure -espero que en la propera visita- Suprema de lluç 6a a l’Ermita a Arbolí.

I la roca infinita? És fascinant veure que les possibilitats d’equipar a escoles com Siurana, i en menor mesura Arbolí, encara són factibles. No s’acaben les parets!

A Siurana des de que va aparèixer l’última guia (octubre 2009) s’han equipat un bon grapat de vies. A la zona alta de Can Marges, per exemple, surten dotze vies que van des del 4+ fins al 7c+ (algunes crec que ja estaven equipades però no es podia escalar per ser zona de nidificació d’aus). Ahir mateix a la tarda en aquest sector hi havia ambient de cap de setmana! Quin èxit! Just a sota d’aquest sector també hi han deu vies noves. Les ressenyes estan actualitzades a la guia del càmping.

A Arbolí tampoc s’acaba la feina i s’han equipat vies noves, i fàcils, a El Duc o Forat del Serratell. A la dreta de El Duc també hi ha un sector nou que es diu La Vall. Totes aquestes novetats estan a la guia que venen a l’Hostalet a Arbolí i que també podeu trobar a la botiga de muntanya Vivac de Reus. L’última actualització, si no m’equivoco, és del gener d’aquest mateix any. Ja us ho deia… La roca infinita!

Ara a veure si ens respecta la méteo pels propers dies. I poder tornar a escalar amb l’Andreu que aquests dies està ocupat…

Què més? Ah! Que la tendinitis no toqui gaire els pebrots. Algú coneix algun remei cassolà a banda del de les fulles de col? Quins invents de tietes i àvies!



Escalador anònim a Pixapins 6a+

4 comentaris:

  1. Ostres quina enveja, Siurana es una de les escoles que m'ha agradaría molt provar algún día, pero per distancia encara no he pogut. Peró ja caurá.

    Un salut

    ResponElimina
  2. Algun dia m'hauré de deixar caure per Arbolí.

    Recomanes algun sector amb abundancia de 6a i 6b, i amb graus fins a 7a+? (Així enganyo al company :P)

    ResponElimina
  3. elliotnnes: quan t'animis a venir per aquí compta que ja tens guia!

    PGB: un sector que cobreix bé aquest ventall de graus i on la roca és perfecta és el sector de l'Ermita. les vies són curtes (12-15m) però molt bones!

    ResponElimina
  4. EEEei hola, quina bona noticias, vies noves a Arboli, fa un mes vam estar-hi al Duc, pero no hem vaig adonar que hi habien vies noves. Gracies per l'info.

    Txupi
    skalatopi.blogspot.com

    ResponElimina