divendres, 5 de març del 2010

Goodbye Patagonia, hello Buenos Aires

Fanàtics, aquí va la següent crònica de viatge de l'Ivan, des de quatre hores menys de franja horaria, acompanyat pel Giorgio, amic comú.
Qui pogués estar per allà baix!
Salut!

Són les 23.15pm a El Calafate. avui ens despedim definitivament de la Patagonia i demà partim cap a Buenos Aires al matí. des de que va arribar el Giorgio (la part anterior del viatge ja la coneixeu) em visitat el glaciar Perito Moreno -impressionant! malgrat el boom turístic-, vam fer un trekking de tres dies al voltant del Fitz Roy i Cerro Torre, amb bany paradisíac inclòs a la Laguna Hija, i dies de descans a El Chalten i El Calafate. ahir a El Chalten vam fer turisme visitant la capella dels escaladors (que porta el nom de l'escalador Toni Egger), vam veure una peli d'escalada del Cerro Torre de la via "Ritmo latino" i vam fer una xocolata deliciossa a La Chocolateria, un dels primers locals que van edificar-se a El Chalten i punt de trobada d'escaladors de tot el món. podriem dir que va ser un dia molt fanàtic! jeje!! només va faltar una mica de boulder però el meu canell no està en condicions! ais! entre tot això hem begut moltíssims litros de Quilmes i hem menjat plats típics argentins: asados, picadas, pasta cassolana, pastissos, etc...quina pena deixar enrera la Patagònia!!!
Ara la gran urbe ens espera... amb una mica de sort potser dissabte anem a veure jugar al Boca Juniors a la Bombonera! a veure si aconseguim entrades demà!
Res més! al llit que l'avió surt a mig matí i volem descansar bé! ens agradaria adjuntar-vos algunes fotos però no les podem descarregar. hem tingut vistes increíbles dels cordons del Cerro Torre i Fitz Roy. el clima ens ha respectat, cosa excepcional a la Patagònia!
El proper correu des de Buenos Aires!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada