diumenge, 21 de març del 2010

Primavera de projectes



Després d’un lapsus de quasi un mes reprenem els projectes pendents. Projectes a la roca i una nova samarreta per lluir aquesta primavera als peus de via i als bars on celebrem els encadenaments.

Ja fa dos caps de setmana que tornem a escalar. Per agafar un bon ritme de nou, Arbolí és la nostra escola predilecta. Se’ns dona bé escalar allà i per això hem decidit centrar-nos una temporada en les vies de grau mig que trobem a sectors com l’Ermita, El Cremat, Forat del Serratell o Mas d’en Rei. Esperem anar tatxant projectes a poc a poc. De moment aquest dissabte va caure Queimada 6a a El Cremat i ja tenim a punt una altra via al Forat del Serratell. A veure si d’una vegada per totes aquest parell de “trenta anyeros” (quin vocable m’acabo d’inventar, jeje!) comencen a encadenar coses serioses i els cinquens només queden per escalfar! De moment, evolucionem favorablement que deien a l’escola…


La línea sinuosa de Queimada 6a


Amb el bon temps primaveral a banda d’escalar sense patir els rigors de l’hivern també podrem començar a lluir la màniga curta! La nostra prenda predilecta. A poc a poc anem perfilant les idees del que serà el proper llançament de Factor 2. Una nova samarreta fanàtica que esperem que tingui com a mínim tan bona sortida com la que encara tenim en estoc (ja queden poquetes).


Factor 2 presente! Albergue El Chileno (Torres del Paine, Xile)


I per acabar i arrodonir tot plegat, recomanar-vos l’escolta de la banda que ha inspirat aquestes línies: Maderita. La unió de la banda Ciudadano i el veterà cantautor Julio Bustamante. Cançons perfectes per començar a sentir la nova estació que tot just comença.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada