dijous, 30 de juny del 2011

Amsterdam rocks!

El Vaalserberg és el punt més alt dels Països Baixos. Té la impressionant alçada de 321m. Un turó simplement…
Aquesta única dada és suficient per fer-se a la idea que de roca no en trobarem per allà, però si en una visita turística a Amsterdam teniu un matí o tarda lliure us podeu passar pel Klimmuur Centraal. Un espectacular rocòdrom un podreu calmar el síndrome d’abstinència.
A més a més, com que no hi ha escalada sense l’obligada post cervessa, just davant del rocòdrom està el Hannekes Boom. Un xiringuito amb una acollidora terrassa-jardí a la vora d’un canal digna de qualsevol aspirant a bon vivant.
Tot plegat, una jornada diferent per fugir de l’ambient turístic del centre oblidant per unes hores els tulipans, coffee-shops o els aparadors del Red Light.



4 comentaris:

  1. Ei Ivan,

    m'enrecordo quan vaig estar d'erasmus a Utrecht que anava a un roco ben guapo i que li vaig preguntar a un holandès que on anava a escalar el cap de setmana i em vaig quedar a quadros quan em va dir que anava a un roco més gran d'amsterdam!! Escalar a Holanda si que és fanatisme, és com aquí dedicar-se al patinatge sobre gel. Però la veritat és que al roco hi havia molt d'ambient!!

    ferran kbcés

    ResponElimina
  2. Hola Ferran!
    Molt bo això. O sigui que el paio per canviar d'"escola" anava a un altre rocòdrom! Osti! Sí que és fanatisme sí...
    Et cau la baba al veure instal.lacions com aquelles però el que tenim aquí a casa és un paradís. No canviaria el Montsant o les muntanyes de Prades per res del món. ;)

    ResponElimina
  3. Me encantan los rocódromos de estos paises, Holanda, Bélgica, etc, como no tienen casi roca, se curran unos rocos impresionantes.
    A lo mejor cuando vaya a Bélgica este año le hago una visita, aunque es un poco caro.

    Parlem bou

    ResponElimina
  4. Ei Jose, en cuestión de rocos nos pasan la mano por la cara. Y aunque sean caros piensa lo que nos llegamos a gastar nosotros en gasolina para llegar a algunas escuelas. ;)

    ResponElimina