dilluns, 23 d’agost del 2010

Margalef. El reggae de les txorreres

No pensava que tardaria tan poc en tornar a Margalef, però una decissió d’última hora fa que un diumenge després tornem a trepitjar el sector Chorreras. Aquest cop amb calma a peu de via i compartint sector només amb una altra cordada. S’ha de fugir de l’anunciada onada de calor i aquest sector és, com sempre, una bona opció. I tenim projectes pendents…

Ambientillo a peu de via

Avui som quatre motivats i comencem escalfant als cinquens. Per començar m’apunto Na fen V+ que era l’única que em faltava en aquesta banda de la paret.
Mirant les noves ressenyes descobrim que combinant la sortida de Lolo cat 6b i conectant després del segon parabolt d’aquesta amb Piernodoyuna 6b surt un 6a que simplement es diu 10+11. Festival de txorreres i canto! Recomanada! (Fent aquesta combinació de vies t’estalvies l’entrada bloquera de Piernodoyuna que és la secció que li dona el grau).

Roger a Jass 6b

Aprofitant que estem aquí i tenim a tocar el Sector Reggae fem una curta escapada per provar Minyons forever 6b abans de que entri el sol al sector (cap a les 14h més o menys). Via de placa cent per cent Margalef. Uns vint metres amb un ampli repertori de forats, peus bons però que cal buscar, continuïtat i pas bloquero per donar vidilla. Una via cinc estrelles.
Flueixen els moviments, els dits responen bé, concentració, calma, no pensar en el que allunyen algunes xapes, buscar un bon repós, magnesi, i… reunió! Primer 6b i a vista! I just quan el sol comença a il.luminar la reunió. Màgic!

Escalador aragonés a Peus de plom 6c

Tornem ben contents cap a Chorreras on l’altra cordada de motivats ha tibat de valent a Piernodoyuna i Lolo cat.
Jo baixo de revolucions que ja estic satisfet amb el botí però encara hi ha ganes per posar-se a A tuti pleni 6a. Una via no gaire repetida ben divertida i on s’ha d’afinar per xapar la cadena. Surt a vista també.
El Roger segueix a bon ritme i fa Jass 6b a vista. Després pegue a fons a Mameluko 6c, on es queda a només un pas d’aconseguir el seu primer encadenament en aquest grau. El proper dia cau!

Marc a punt de xapar la reunió a A tuti pleni 6a

El cansament i l’ambient calurós passen factura i aquí finiquitem la jornada. Tornada cap al cotxe amb tota la solana i birres al refugi per celebrar un bon dia d’escalada. Tots ben contents per haver assolit els objectius del dia. Ara… a ballar el reggae de les txorreres!

2 comentaris:

  1. Felicitats Crack! 6b!!! M'hauré de posar les piles en la meva tornada de les vacances, que ja no arribo al llistó.

    ResponElimina
  2. gràcies!!! la setmana que ve ens posem al dia amb un parell de pegues!! ;)

    ResponElimina