dimarts, 3 de maig del 2011

Siurana. Més sobre l'Herbolari

Aquest post complementa al que vaig penjar va quasi un mes. Una mica més d’informació sobre el sector l’Herbolari de Siurana.
Dissabte passat vam provar les dues vies que no surten a la nova guia de Siurana. La num. 12 -ressenyada com a projecte a la guia- ens sembla 6a+. Trenta metres de continuïtat i de molta qualitat. Amb el temps i una canya segur que es converteix en una clàssica del sector i, evidentment, es mereix un nom. Un luxe poder-la escalar sense pràcticament cap rastre de magnesi (només a l’entrada) i anar a vista de veritat.
A l’esquerra d’aquesta surt una altra via que va a la mateixa R i que comparteix l’últim parabolt. També rondant el 6a+ però amb un pas aillat una mica més dur. Molt semblant a la seva veïna, bona i també sense nom.


Després d’escalfar amb aquestes dues provem Arrebato 6b+. Anteriorment estava cotada en 6c i després de provar-la la veritat és que em quedaria amb aquest grau. Per no trencar la tònica del dia la via també és ben bona. Escalada regletera fins que ens plantem sota el desplom on cal donar-ho tot. No hi ha rotpunkt però queda a punt.
Per acabar fem una altra de les més noves, Azukiki 6a. També molt recomanable.
Tres vies més tatxades a l’Herbolari i feina pendent que donarà per unes quantes sessions. A partir d’ara millor anar a la tarda que és quan entra l’ombra.

2 comentaris:

  1. Muchas veces estás yendo al Herbolari, cuando tenga ganas de ir te habrás quedado sin faena tros de bou ;)

    ResponElimina
  2. Tranquilo que las vías duras costará sacarlas. Y cuando se acaben los sextos hay unos 7a's que me han dicho que son buenísimos. Jeje! Uno va por ese desplome naranja que se ve en la foto. ;)

    ResponElimina