dijous, 21 d’octubre del 2010

Reapertura del refugi de Siurana i nova guia d'escalada

El proper dia 13 de novembre es tornarà a obrir el refugi “Ciriac Bonet” de Siurana després d’una llarga temporada tancat. Aquí teniu tota la informació extreta via madteam.net:

Reinauguració de les obres del Refugi de Siurana "Ciriac Bonet"

El dissabte 13 de novembre s’obrirà de nou el nostre refugi “Ciriac Bonet”, de Siurana, amb la inauguració de les obres que s’hi han realitzat.

Per tal de celebrar aquesta reobertura, i donar a conèixer les obres als socis del Centre i a la resta del món excursionista, s’organitzaran dues excursions que finalitzaran al refugi amb un dinar.

El refugi Ciriac Bonet, per la seva situació privilegiada dins de les Muntanyes de Prades, encimbellat dalt de la cinglera, és un centre molt apropiat per a l’activitat esportiva –sobretot l´escalada-, però també un magnífic punt de partida de rutes excursionistes cap a les muntanyes que l’envolten.

Darrerament s’han estat fent reformes generals per adequar les instal•lacions, ja que el refugi ha estat molt temps tancat.

Refugi Ciriac Bonet

Situació: Siurana (Comarca del Priorat) – Muntanyes de Prades

Capacitat
: 18 places (Amb 3 habitacions de 6 places i un bany col•lectiu)
Servei de cuina:
Bar amb servei de Esmorzars, Dinars i Sopars
Obert tot l’any


Els guardes:
Inés i Carles ( veïns de Siurana )
Reserves:
Mòbil 676 88 37 52

Correu electrònic:
refugisiurana@hotmail.com



Més notícies sobre Siurana…

El proper mes de novembre finalment veurà la llum la nova guia d’escalada, realitzada per David Brascó i Natalia Campillo. Una guia feta amb molta qualitat, segons informen Dani Andrada i Andoni Pérez als seus blogs, que ressenya més de mil vies i seixanta-un sectors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada