dijous, 10 de febrer del 2011

Més moments de la trobada a Siurana

Només són tres fotos però crec que es mereixen la publicació. Aquestes estaven en una tarjeta de memòria que l’Andreu encara no havia revisat.
La primera és prou representativa de la quedada. Una llarga fila índia d’escaladors afamats de roca dirigint-se de bon matí al sector Grau dels Masets esquerre. Encara que sembli mentida erem catorze motivats i no vam massificar el sector. Bé, al menys és la sensació que a mi em va donar. Potser és perquè havia vist aquell mateix sector tan saturat en una altra ocasió que l’ambient del passat dissabte em va semblar tranquil.
Les altres dues fotos estan fetes des d’una corda fixa que va instal.lar l’Andreu el diumenge a El Ditot.
Ara només falten els vídeos. Ja sé que alguns esteu impacients per veure’ls però haurem d’esperar fins la propera setmana.

En fila índia

Pere a Faktoria 6a+

Ivan a Pitxuti 4

2 comentaris:

  1. Osti! Bones bones! :)
    Deu n'hi do amb l'entrada de la Faktoria, no veure el peu clau em va fer volar... tot i que em va anar bé per treure'm les tonteries i encadenar la resta de vies i fins hi tot muntar aquell bloc inhumà!

    Fins la propera bous :)

    ResponElimina
  2. La Faktoria per mi no té res de 6a+. Té un pas a bloc duret. Ja va bé fer el pajaritu de tant en tant que sinó ens mal acostumem. ;)

    ResponElimina