divendres, 22 de juliol del 2011

Camarasa. La Pera

Camarasa. La Pera. Sector d’estiu per excel.lència. Ombra pràcticament tot el dia, excepte al migdia (de 14h a 16h) quan el sol escalfa la roca d’algunes vies. Gran concentració de sisens. No es pot demanar més…
Visitant aquest sector dono per complerta la triologia estival de corredors: Chorreras (Margalef) – Paret del Grèvol (Mont-Ral) – La Pera (Camarasa). Hi han més sectors com aquests a Catalunya?
Portàvem cansament acumulat pels metres escalats el dia anterior i cap al migdia va començar a bufar un vent incómode. Conseqüència: només vam poder tatxar tres vies. Però va ser suficient per descobrir la qualitat del sector.

Impossible equivocar-se de via

Bona per escalfar No em toquis la pera! 6a, continuïtat i bon canto a Xixi park 6a+ i boníssima via de placa Dancing trip 6b, la millor de les tres.
Tenia por de trobar el sector ple per tres motius de pes: diumenge, grau mig i ombra tot el dia, però no va ser així. Només tres cordades al matí. Dos nòrdics, dos italians i nosaltres. Efecte "Lleida Climbs" suposo. De fet, tots portàvem la guia.
Ens van entrar algunes vies pels ulls i les deixem per la propera: Es-Pera, Mangurinnox, Clàssica Cortés-Luque o Second life.

Trilogia estival: La Pera - Paret del Grèvol - Chorreras

2 comentaris:

  1. Vaya sectorazo que has visitado, un paraíso de verano.
    Las vías son cojonudas, ninguna parece mala.
    A la próxima a ver si podemos ir juntos ;)

    Salut bou

    ResponElimina
  2. Claro Jose! Hay que repetir en Camarasa. A veure si ho lliguem!

    ResponElimina