dissabte, 18 de setembre del 2010

Dissabte gris: ansietat i vídeos

Vaja, vaja… Sembla que la tardor s’adelanta uns quants dies! Quin dissabte més gris i apagat. La intenció avui era escalar però segurament la roca encara estarà mullada. Millor ho deixem per demà i anem sobre segur, que toca anar a Margalef un altre cop!

Com que això de no poder escalar quan ja ho tenies en ment provoca un estat d’ansietat preocupant m’he posat a veure vídeos per calmar-me una mica. I sense voler tots han sigut de boulder. Prefereixo els d’escalada esportiva, tradicional, big wall, … però un enllaç a portat a un altre.

El primer que he vist només fa dos dies que està penjat. El protagonitza Neil Hart, qui regenta la gíte Maisonbleau i que ens té acostumats a bons vídeos de boulder a Fontainebleau. Després de publicar durant molts mesos els vídeos Font dose ara es proposa encadenar tots els problemes de setè grau amb llançament del bosc. Comença la sèrie amb Part 1 of dyno dose. Molt molt fanàtic!

A través de blogsdeescalada.com he trobat un altre vídeo on el “lance” també és el protagonista. En aquest cas l’escenari és Corme a la Costa de Morte (Galícia) . Aquí: Escalada Fanática.

D’aquí ja m’he anat l'execel.lent canal Sofa Boulder i m’he fartat de vídeos! He acabat ben tip i satisfet! M’ha agradat molt l’últim que hi ha penjat: Vol. 1 The pain and the rain d’Ignasi Tarrazona. A banda de la innegable qualitat del vídeo destacar com lliga a la perfecció amb les imatges el tema de Jeff Mills “Imagine”. Bon gust, sí senyor!

I per acabar un problema mític del que segurament és el “lance” més famós de tota la península: Iberia 8a. Segur que més d’un el provarà la setmana que ve a la nova edició de Navalameca


Boulder Iberia: 8a 2,55m de lance NAVALOSA from Rodri on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada