diumenge, 6 de març del 2011

Arbolí. Desafiant als elements

Una entrada més sobre Arbolí. I té una explicació. En aquesta escola és on es concentren alguns dels projectes que més em motiven actualment.
Divendres fent cordada amb el David Skalatopi i el Victor 4Recauxutats –que es ve a passar tot el cap de setmana per les muntanyes de Prades- desafiem la previsió metereològica i ens plantem a Arbolí de bon matí.
La meva proposta és escalfar a la banda esquerre de Can Mansa i després anar cap a Can Simiro.
El dia s’ha aixecat gris, sense sol, i la pluja de la matinada ha deixat les parets humides, o sigui que comecencem l’escalada al bar.
A l’arribar a Can Mansa ja veiem que pinten bastos. Roca humida i amb poques esperances de millora. Però som tossuts i jo crec que de tant mirar la paret al final s’eixuguen unes quantes vies. No al cent per cent però serà suficient per començar la jornada i veure com evoluciona el dia.
Fem Marfullenga 5+, Kuriosillo 6a i Guiri-gri 6a. Les vies no estan malament però es fan curtes. Si poguessim posar una a sobre de l’altre quedaria una via de més de trenta metres espectacular!

Condicions desfavorables pel rotpunkt

Mentres escalem una fina pluja apareix de tant en tant i ens va avisant de que no és el millor dia per apretar. Però no perdem la motivació.
Aprofitant un top rope el Victor i el David proven Comecocos 7a+. Lluiten els primers moviments però aquest grau encara ens queda gran a tots tres, encara que per provar...
Ens traslladem a Can Simiro. Allà estan Allegro ma non troppo 6c i Esperó 6b+. Projectes pendents i objectius del dia, però hauran d’esperar. Només arribar al sector comença a ploure de veritat i en un moment la pluja es transforma en una efímera pedregada. Arribem ben xops al cotxe i d’allà de nou al bar.
Fent balanç: tres vietes encadenades –menys dona una pedra-, un té i una birra. Ah! I bons companys de cordada i escalada, com sempre.

2 comentaris:

  1. Ela altres Recauxutats ens varem quedar a caseta,no tots som uns inconscients con en Vic!!.jajaja
    Una abraçada Ivan!!.
    Daniel Riera

    ResponElimina
  2. La inconsciència ver ser fruit del fanatisme. No crec que hi hagués gaire més gent escalant per allà amb el dia que feia... Jeje!
    Per cert, a veure si quadrem dates per fer una trobada per casa vostra. Tenim ganes de conèixer Solius!

    ResponElimina